Diana's hobby paleis

Haaknaalden

Pony heeft ook een kunststof haaknaaldlijn zonder speciale grips. De dikte van de naalden staan op de zijkant van de naald, doordat de naald van kunststof is haakt deze erg prettig. De haaknaalden van 20mm zijn 20cm lang en die van 9cm zijn 15 cm lang

Pony heeft een kunststof lichtgewicht haaknaald, iedere dikte heeft zijn eigen kleur. De lengte van deze naald is 17 cm lang. Op deze haaknaald staan GEEN dikte op

Een hele fijne haaknaald met een verdikt handvat, deze heeft een rubberen laag waardoor het voor mensen vochtige handen heel goed mee te werken is. Er zit een plat stukje aan het handvat waarop je duim bijvoorbeeld neerzet.

Dit zijn de bekende metalen haaknaalden zonder handvat.
De lengte van de naalden zijn 15 cm.

Een fijne ergonomische haaknaald met een softgrip. Door de speciale bolle handvat is dit ook een ideale haaknaald voor mensen die bovenhands haken. De lengte van de aluminium kop is 13 cm. De prijzen van deze haaknaalden zijn vanaf 5,95

Een hele fijne haaknaald met een plat handvat dat van abs hars is gemaakt. De kop is van aluminium. Dordat het handvat van abs hars is gemaakt zal deze haaknaald veel minder tot niet glijden in de hand wat dus ideaal is voor mensen die snel last hebben van klamme handen, ook is deze haaknaald zeer fijn wanneer je wat sneller last krijgt van kramp in de vingers

Sale!

Clover Amour

€ 8,50 € 6,95
Sale!

Clover Amour

€ 8,50 € 6,95

Het neusje van de zalm onder de haaknaalden. Een hele fijne lijn van Clover, doordat het een easy grip ( van elastomeer ) is ligt het heerlijk in de handen, deze grip is half rond, het stukje waar de duim op rust is plat. De kop is van aluminium. Iedere maat heeft zijn eigen kleur.

Een goede stevige haaknaald met een alluminium kop en een softgrip handvat.
Alle handvaten van deze haaknaalden zijn in ronde vorm, andere merken hebben bijvoorbeeld een plat stuk op het handvat, deze heeft dat dus NIET. Prijzen zijn vanaf 3,50.

Bij de maat 0.60 zit een kop beschermer bij.

Het meest bekende haaknaaldje is toch wel de Prym stalen naald. Op het platte kantje van de naald staat de dikte van de naald.

Prym wolhaaknaald, deze is natuurlijk ook geschikt om andere garens mee te haken maar deze kop is iets ronder waardoor je minder makkelijk door de draad heen steekt.

Prym ergonomics is een hele licht haaknaald met een een gesatineerde handvat, de kop is optimaal gepolijst waardoor de draad heel makkelijk geleid.

Sale!

Addi Swing haaknaald

€ 12,90 € 9,95
Sale!

Addi Swing haaknaald

€ 12,90 € 9,95

De Addi 2.5 en 5 mm zijn 17 cm lang de overigen zijn 16 cm lang.
Het is een ergomische haaknaald die heel soepel in de hand is om mee te werken ondanks deze lang oogt. Iedere dikte heeft zijn eigen kleur. Deze naald is ideaal voor mensen met veel klachten in de handen bijvoorbeeld reuma, maar ook voor grote handen is dit een fijne haaknaald doordat het handvat wat langer is.

De lichtgevende haaknaald, deze is helemaal van kunststof. De punt is transparant en die functioneert als lampje, die je door middel van een schuifknopje aan of uit kan zetten. Deze naald is inclusief batterij. 

Knitpro heeft hele fijne haaknaalden met een aluminium kop en rubberen handvaten, de handvaten zijn plat. Iedere maat heeft zijn eigen kleur. De haaknaalden prijs zijn vanaf 2,60 euro

Rating: 5 sterren
1 stem

Een metalen haaknaald 

Wij noemen dit de roodhoes haaknaald omdat deze haaknaald in een rood hoesje zit. De dikte van de naald staat op de haaknaald zelf.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Tunische haaknaalden

De enkele tunische haaknaald van Pony, deze stokken hebben een eindknop met de mm erop en zijn 30 cm lang

Pony heeft ook haaknaalden tunisch met een dubbele haak, dus aan beide kanten zit een haakje. Deze stok is 35cm lang en is van metaal.

Pony heeft een metalen rondhaaknaald serie. Het zijn 2 haaknaalden die gekoppeld zijn met een draad van 80 cm. U kunt hierdoor bijvoorbeeld ook goed mee tunisch haken. 
Waar het draad gekoppeld zit, is er voor gezorgd dat de garen er makkelijk over heen glijden.

Sale!

KnitPro een een tunische haaklijn met aan beide uiteindes een haaknaald. Deze naalden zijn van kunststof gemaakt en de stok is 30 cm lang. De maten hebben een eigen kleur.

Knit Pro heeft een lijn de Trendz, het is een tunische haaknaalden lijn waarbij iedere dikte een eigen kleur heeft.Tot en maat 4.5 is het in de bamboo uitvoering en super glad gepolijst vanaf 5.0mm zijn het kunstof naalden ( vandaar ook prijsverschil ). Het ideale van deze soort naalden is dat er koppelstukjes qua lengtes van de draden aan te koppelen zijn. Die draden passen op alle Knit Pro naalden dus ook op de breinaald van Knit Pro. De draden ( connectors ) zijn apart te verkrijgen en in diverse lengtes.

Dit zijn de tunische koorden die gekoppeld kunnen worden aan de KnitPro haaknaalden en KnitPro Nova breinpennen. De verpakking bevat 1 koord van desbetreffende lengte en koordstoppers met klemnaald. In de dropdown ziet u de verschillende lengtes

Prym heeft een hele mooie tunische haaknaald met een aluminimum kop. Daardoor is het een fijne draadgeleider.

Breinaalden

Voorraad:3
Pony heeft een ontzettende leuke kinderbrei lijn. Ze hebben bewust de naalden in verschillende kleurtjes gemaakt zodat het met uitleggen wat makkelijker is. De naalden zijn van kunststof gemaakt waardoor het ligt in gebruik is. Geschikt vanaf 6 jaar. 

Een hele mooie lijn breipennen van Knitpro. Er zitten 2 naalden in deze verakking met een kop, op de kop staat de dikte van de pen.
Dit is een metalen serie van de KnitPro, doordat het van metaal is, is het een hele goede draadgeleider.

Breipennen met een aluminiumpen, aan het eind zitten de maatknoppen. Deze pennen zijn 40 cm lang

De grotere maten van de Pony breinaalden zijn van kunststof, dit ligt minder zwaar in de handen dan de aluminium naalden. Op het einde van de naald zit een plastic kopje met de maat van de naald.

Een zeer lichtgewicht breinaald van kunststof. Op de uiteinde zit een knop waar ook de dikte op staat,

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Deze Hobi breipennen zijn van metaal en 40cm lang. Op de einddopjes staat het merk maar ook de mm.

Rondbreinaalden

Knitpro Nova heeft rondbreinaalden met een metalen punten en een vastzitten koordje eraan dat koordje is 60cm lang.

Sale!

Prym rondbreinaald 40 cm.

€ 6,20 € 5,90
Sale!

Prym rondbreinaald 40 cm.

€ 6,20 € 5,90

Prym rondbreinaalden zijn in totaal 40 cm lang. Het zijn metalen punten waardoor de draadbegeleiding zeer soepel gaat. Te verkrijgen in diverse maten.

Sale!

KnitPro Nova rondbreinaald 60cm

€ 7,45 € 7,00
Sale!

Knitpro Nova heeft rondbreinaalden met een metalen punten en een vastzitten koordje eraan dat koordje is 60cm lang.

Prym rondbreinaald met metalen punten en een koordje van 60 cm, deze zit vast aan de naalden.

Sale!

Prym rondbreinaald 70cm

€ 6,19 € 5,85
Sale!

Prym rondbreinaald 70cm

€ 6,19 € 5,85

Prym, de rondbreinaald met een hele goede draadbegeleiding.
Totale lengte is 70 cm. Te verkijgen in diverse maten van dikte.

Sokkennaalden/pennen

Sale!

KnitPro Zing sokkennaalden 15 cm.

€ 6,25 € 5,40
Sale!

KnitPro heeft een prachtige lijn in sokkennaalden, het heet de ZING. In deze verpakking zitten 5 naalden van 15 cm lang. Iedere dikte heeft zijn eigen kleur, het is van alluminium gemaakt en heeft een  fijne punt, maar niet van die extreme punten die door je vingers heen prikken.

Uitverkocht

KnitPro Zing sokkennaald 20 cm

€ 6,25
Uitverkocht

KnitPro heeft een prachtige lijn in sokkennaalden, het heet de ZING. In deze verpakking zitten 5 naalden van 20 cm lang. Iedere dikte heeft zijn eigen kleur, het is van alluminium gemaakt en heeft een  fijne punt, maar niet van die extreme punten die door je vingers heen prikken.

Mening van een klant: Gerie, de Zing is een geweldige sokkennaald, zo licht en soepel, ook die van 15 cm is geweldig.

De kousenbreinaalden van Prym zijn vn alluminium gemaakt en er zitten 5 naalden in van 15 cm lang

De kousenbreinaalden van Prym zijn van alluminium gemaakt en er zitten 5 naalden in van 20 cm lang

Pryme heeft naast de alluminium naalden ook de kunststof kousennaald, dit is een zeer lichte naald en goed om mee te werken.
Er zitten 5 naalden in de verpakking

Prym heeft een ergonomische sokkennaalden lijn, de naalden zijn superlicht, steekwoorden van Prym zijn, high-performance-kunststof, eenvoudige draadopname en veilige draadgeleiding en laat de steken vrij over de naald heen glijden. In deze verpakking zitten 5 naalden.

Pony heeft een sokkennaalden lijn die goed en stevig is om mee te werken. Deze verpakkingen hebben 5 naalden en zijn van aluminium.

Pony heeft een sokkennaalden lijn die goed en stevig is om mee te werken. Deze verpakkingen hebben 5 naalden en zijn van kunststof waardoor ze heel ligt in de handen liggen.

De sokkennaalden van Prym van 30 cm lang, deze zijn van aluminium en daardoor een hele goede draadgeleiding. Er zitten 5 naalden in 1 verpakking.

Pony heeft een goede stevige sokkennaalden lijn van 40 cm lang. Deze zijn van aluminium en er zitten 5 naalden in de verpakking. Op de naald zelf staat ook de dikte van de naald zodat u geen naaldenmeter meer nodig heeft.

Voorraad:2
Pony heeft koussennaalden van kunststof, in deze verpakking zitten 5 naalden, doordat het van kunststof is is het heel gemakkelijk om mee te werken.

Ons huismerk Roodhoes heeft een goede degelijke sokkennaalden lijn, er zitten 4 naalden van aluminium in 1 verpakking. 1 puntje is wel dat de afmeting niet op de naalden staat, dus bij deze kunt u het beste een naaldenmeter gebruiken.

Overige benodigdheden

Voorraad:2
Goede stevige stekenmarkeerders die je in elkaar klikt. Gemiddeld zitten er 30 markeerders in een zakje.

Uitverkocht

Pony splitmarkeerders (60638)

€ 2,20
Uitverkocht

Voorraad:0
Hele handige ringetjes die voor diverse werkprojecten gebruikt kunnen worden om de steken te markeren, er zitten 2 verschillende maten op en 24 stuks.

Uitverkocht

Prym stekenmarkeerringen

€ 4,10 € 3,80
Uitverkocht

Prym stekenmarkeerringen

€ 4,10 € 3,80

Voorraad:0
Prym heeft kunststof stekenmarkeerders in de vorm van paperclips. Er zitten verschillen formaten in en in 1 verpakking zitten 21 markeerders in

Voorraad:4
Tulip heeft hele flexibele hartvormige stekenmarkeerders die je gebruikt bij het breien.
De kleur van deze hartjes is Geel in de maat L, staat voor 5-6,5 mm.
Er zitten 7 stekenmarkeerders in.

Voorraad:5
Een hele handige naaldenmeter die uitermate handig is voor koplose naalden. Deze geeft de dikte weer van 2mm tot en met 10mm. Deze is van het merk Scheepjes

Voorraad:7
Het perfecte hulpje om je haak of brei toeren te tellen. Deze ring is verstelbaar en per toer druk je op de grote zilveren knop en de toer telt het erbij op, wanneer er te lang geen knopje ingedrukt is dan gaat het uit maar er is dan niks aan de hand want deze kan de toeren onthouden dus wanneer je verder gaat en er weer op zal drukken dan gaat het verder bij de onthouden toeren. Het kleine zilveren knopje kun je gebruiken om een reset te doen.

Voorraad:3
Pony heeft een goed een stevig stekenhoudertje van 8,5 cm.

Voorraad:5
Pony heeft een goed en stevig stekenhoudertje ideaal voor uw breiwerk.

Voorraad:2
Hele handige breipen stoppers. In dit zakje ziet u 2 kleuren, de groen/blauwe staat voor de naalden 2.0mm tot 5.0mm en de roze staat voor de maten 4.5mm tot 10mm.