Diana's hobby paleis

Haaknaalden

Voorraad:2
Een ideale set om de meest gebruikte naalden direct bij jou te hebben. Dit setje heeft 5 haaknaalden met een softgrip, de kop is van goed kwaliteit aluminium waardoor het heel soepel haakt.
Deze set bevat de volgende maten.
2mm, 2,5mm, 3m, 3,5mm, 4mm.

Uitverkocht

Pony Haaknaaldenset groot

€ 29,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Pony Haaknaaldenset groot

€ 29,95

Voorraad:0
Een ideale set om de meest gebruikte naalden direct bij jou te hebben. Dit setje heeft 9 haaknaalden met een softgrip, de kop is van goed kwaliteit aluminium waardoor het heel soepel haakt.
Deze set bevat de volgende maten.
2mm, 2,5mm, 3m, 3,5mm, 4mm, 4,5mm, 5mm, 5,5mm, 6mm.

Pony heeft ook een kunststof haaknaaldlijn zonder speciale grips. De dikte van de naalden staan op de zijkant van de naald, doordat de naald van kunststof is haakt deze erg prettig. De haaknaalden van 20mm zijn 20cm lang en die van en 9mm, 10mm, 12mm en 15mm zijn 15 cm lang

Pony heeft een kunststof lichtgewicht haaknaald, iedere dikte heeft zijn eigen kleur. De lengte van deze naald is 17 cm lang. Op deze haaknaald staan GEEN dikte op

Een hele fijne haaknaald met een verdikt handvat, deze heeft een rubberen laag waardoor het voor mensen vochtige handen heel goed mee te werken is. Er zit een plat stukje aan het handvat waarop je duim bijvoorbeeld neerzet.

Dit zijn de bekende metalen haaknaalden zonder handvat.
De lengte van de naalden zijn 15 cm.

Een fijne ergonomische haaknaald met een softgrip. Door de speciale bolle handvat is dit ook een ideale haaknaald voor mensen die bovenhands haken. De lengte van de aluminium kop is 13 cm. De prijzen van deze haaknaalden zijn vanaf 5,95

Een hele fijne haaknaald met een plat handvat dat van abs hars is gemaakt. De kop is van aluminium. Dordat het handvat van abs hars is gemaakt zal deze haaknaald veel minder tot niet glijden in de hand wat dus ideaal is voor mensen die snel last hebben van klamme handen, ook is deze haaknaald zeer fijn wanneer je wat sneller last krijgt van kramp in de vingers

Sale!

Clover Amour

€ 8,50 € 8,25
Sale!
Sale!

Clover Amour

€ 8,50 € 8,25

Het neusje van de zalm onder de haaknaalden. Een hele fijne lijn van Clover, doordat het een easy grip ( van elastomeer ) is ligt het heerlijk in de handen, deze grip is half rond, het stukje waar de duim op rust is plat. De kop is van aluminium. Iedere maat heeft zijn eigen kleur.

Een goede stevige haaknaald met een alluminium kop en een softgrip handvat.
Alle handvaten van deze haaknaalden zijn in ronde vorm, andere merken hebben bijvoorbeeld een plat stuk op het handvat, deze heeft dat dus NIET. Prijzen zijn vanaf 3,50.

Bij de maat 0.60 zit een kop beschermer bij.

Sale!

Prym metalen haaknaald

€ 2,80 € 2,60
Sale!
Sale!

Prym metalen haaknaald

€ 2,80 € 2,60

Het meest bekende haaknaaldje is toch wel de Prym stalen naald. Op het platte kantje van de naald staat de dikte van de naald.

Prym wolhaaknaald, deze is natuurlijk ook geschikt om andere garens mee te haken maar deze kop is iets ronder waardoor je minder makkelijk door de draad heen steekt.

Prym ergonomics is een hele licht haaknaald met een een gesatineerde handvat, de kop is optimaal gepolijst waardoor de draad heel makkelijk geleid.

De Addi 2.5 en 5 mm zijn 17 cm lang de overigen zijn 16 cm lang.
Het is een ergomische haaknaald die heel soepel in de hand is om mee te werken ondanks deze lang oogt. Iedere dikte heeft zijn eigen kleur. Deze naald is ideaal voor mensen met veel klachten in de handen bijvoorbeeld reuma, maar ook voor grote handen is dit een fijne haaknaald doordat het handvat wat langer is.

De lichtgevende haaknaald, deze is helemaal van kunststof. De punt is transparant en die functioneert als lampje, die je door middel van een schuifknopje aan of uit kan zetten. Deze naald is inclusief batterij. 

Knitpro heeft hele fijne haaknaalden met een aluminium kop en rubberen handvaten, de handvaten zijn plat. Iedere maat heeft zijn eigen kleur. De haaknaalden prijs zijn vanaf 2,60 euro

Rating: 5 sterren
1 stem

Een metalen haaknaald 

Wij noemen dit de roodhoes haaknaald omdat deze haaknaald in een rood hoesje zit. De dikte van de naald staat op de haaknaald zelf.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Tunische haaknaalden

De enkele tunische haaknaald van Pony, deze stokken hebben een eindknop met de mm erop en zijn 30 cm lang

Pony heeft ook haaknaalden tunisch met een dubbele haak, dus aan beide kanten zit een haakje. Deze stok is 35cm lang en is van metaal.

Pony heeft een metalen rondhaaknaald serie. Het zijn 2 haaknaalden die gekoppeld zijn met een draad van 80 cm. U kunt hierdoor bijvoorbeeld ook goed mee tunisch haken. 
Waar het draad gekoppeld zit, is er voor gezorgd dat de garen er makkelijk over heen glijden.

Sale!

KnitPro een een tunische haaklijn met aan beide uiteindes een haaknaald. Deze naalden zijn van kunststof gemaakt en de stok is 30 cm lang. De maten hebben een eigen kleur.

Sale!

KnitPro Symfonie tunische haaknaald

€ 5,80 € 5,45
Sale!
Sale!

KnitPro Symfonie tunische haaknaald

€ 5,80 € 5,45

Knitpro heeft een prachtige verwisselbare tunische haaknaalden lijn.
Het is van bamboo gemaakt en prachtig gepolijst, de nieuwere serie heeft ook een vrolijk kleurtje door het het hout. 
De kabeltjes die je kan gebruiken zijn ook te gebruiken op de Trendz serie en op de Symfonie breipunten.
De kabels en connectors zijn apart te bestellen, zitten er dus niet standaard bij.

KnitPro heeft een lijn de Trendz, het is een tunische haaknaalden lijn van kunststof waarbij iedere dikte een eigen kleur heeft. Het ideale van deze soort naalden is dat er koppelstukjes qua lengtes van de draden aan te koppelen zijn. Die draden passen op alle Knit Pro naalden dus ook op de breinaald van Knit Pro. De draden ( connectors ) zijn apart te verkrijgen en in diverse lengtes.

Dit zijn de tunische koorden die gekoppeld kunnen worden aan de KnitPro haaknaalden en KnitPro Nova breinpennen. De verpakking bevat 1 koord van desbetreffende lengte en koordstoppers met klemnaald. In de dropdown ziet u de verschillende lengtes

Prym heeft een hele mooie tunische haaknaald met een aluminimum kop. Daardoor is het een fijne draadgeleider.

Breinaalden

Voorraad:3
Pony heeft een ontzettende leuke kinderbrei lijn. Ze hebben bewust de naalden in verschillende kleurtjes gemaakt zodat het met uitleggen wat makkelijker is. De naalden zijn van kunststof gemaakt waardoor het ligt in gebruik is. Geschikt vanaf 6 jaar. 

Een hele mooie lijn breipennen van Knitpro. Er zitten 2 naalden in deze verakking met een kop, op de kop staat de dikte van de pen.
Dit is een metalen serie van de KnitPro, doordat het van metaal is, is het een hele goede draadgeleider.

Breipennen met een aluminiumpen, aan het eind zitten de maatknoppen. Deze pennen zijn 40 cm lang

De grotere maten van de Pony breinaalden zijn van kunststof, dit ligt minder zwaar in de handen dan de aluminium naalden. Op het einde van de naald zit een plastic kopje met de maat van de naald.

Pony heeft lange breinaalden van 60 cm lang. Ideaal voor grotere projecten die je niet op een rondbreinaald wil maken. Op deze lange breinaalden zit een een knop op met de maat van de pennen. Het zijn metalen pennen

Deze Hobi breipennen zijn van metaal en 40cm lang. Op de einddopjes staat het merk maar ook de mm.

Rondbreinaalden

Knitpro Nova heeft rondbreinaalden met een metalen punten en een vastzitten koordje eraan dat koordje is 60cm lang.

Sale!

Prym rondbreinaald 40 cm.

€ 6,20 € 5,99
Sale!
Sale!

Prym rondbreinaald 40 cm.

€ 6,20 € 5,99

Prym rondbreinaalden zijn in totaal 40 cm lang. Het zijn metalen punten waardoor de draadbegeleiding zeer soepel gaat. Te verkrijgen in diverse maten.

Sale!

KnitPro Nova rondbreinaald 60cm

€ 7,45 € 7,00
Sale!
Sale!

KnitPro Nova rondbreinaald 60cm

€ 7,45 € 7,00

Knitpro Nova heeft rondbreinaalden met een metalen punten en een vastzitten koordje eraan dat koordje is 60cm lang.

Prym rondbreinaald met metalen punten en een koordje van 60 cm, deze zit vast aan de naalden.

Sale!

Prym rondbreinaald 70cm

€ 6,19 € 5,85
Sale!
Sale!

Prym rondbreinaald 70cm

€ 6,19 € 5,85

Prym, de rondbreinaald met een hele goede draadbegeleiding.
Totale lengte is 70 cm. Te verkijgen in diverse maten van dikte.

Prym, de rondbreinaald met een hele goede draadbegeleiding.
Totale lengte is 80 cm. Te verkijgen in diverse maten van dikte.
Zie de dropdown voor uw keuze.

Sokkennaalden/pennen

Sale!

KnitPro Zing sokkennaalden 15 cm.

€ 6,25 € 5,40
Sale!
Sale!

KnitPro Zing sokkennaalden 15 cm.

€ 6,25 € 5,40

KnitPro heeft een prachtige lijn in sokkennaalden, het heet de ZING. In deze verpakking zitten 5 naalden van 15 cm lang. Iedere dikte heeft zijn eigen kleur, het is van alluminium gemaakt en heeft een  fijne punt, maar niet van die extreme punten die door je vingers heen prikken.

KnitPro heeft een prachtige lijn in sokkennaalden, het heet de ZING. In deze verpakking zitten 5 naalden van 20 cm lang. Iedere dikte heeft zijn eigen kleur, het is van alluminium gemaakt en heeft een  fijne punt, maar niet van die extreme punten die door je vingers heen prikken.

Mening van een klant: Gerie, de Zing is een geweldige sokkennaald, zo licht en soepel, ook die van 15 cm is geweldig.

De kousenbreinaalden van Prym zijn vn alluminium gemaakt en er zitten 5 naalden in van 15 cm lang

De kousenbreinaalden van Prym zijn van alluminium gemaakt en er zitten 5 naalden in van 20 cm lang

Pryme heeft naast de alluminium naalden ook de kunststof kousennaald, dit is een zeer lichte naald en goed om mee te werken.
Er zitten 5 naalden in de verpakking

Prym heeft een ergonomische sokkennaalden lijn, de naalden zijn superlicht, steekwoorden van Prym zijn, high-performance-kunststof, eenvoudige draadopname en veilige draadgeleiding en laat de steken vrij over de naald heen glijden. In deze verpakking zitten 5 naalden.

Pony heeft een sokkennaalden lijn die goed en stevig is om mee te werken. Deze verpakkingen hebben 5 naalden en zijn van aluminium.

Pony heeft een sokkennaalden lijn die goed en stevig is om mee te werken. Deze verpakkingen hebben 5 naalden en zijn van kunststof waardoor ze heel ligt in de handen liggen.

De sokkennaalden van Prym van 30 cm lang, deze zijn van aluminium en daardoor een hele goede draadgeleiding. Er zitten 5 naalden in 1 verpakking.

Pony heeft een goede stevige sokkennaalden lijn van 40 cm lang. Deze zijn van aluminium en er zitten 5 naalden in de verpakking. Op de naald zelf staat ook de dikte van de naald zodat u geen naaldenmeter meer nodig heeft.

Voorraad:4
Pony heeft koussennaalden van kunststof, in deze verpakking zitten 5 naalden, doordat het van kunststof is is het heel gemakkelijk om mee te werken.

Ons huismerk Roodhoes heeft een goede degelijke sokkennaalden lijn, er zitten 4 naalden van aluminium in 1 verpakking. 1 puntje is wel dat de afmeting niet op de naalden staat, dus bij deze kunt u het beste een naaldenmeter gebruiken.

Addi CraSyTrio serie

De Addi CraSy Trio hebben wij in 2 varianten de metalen en de bamboo.
Het is heel persoonlijk met welke jij wil werken, beide zijn van een zeer hoog kwaliteit en bevatten 3 naalden waarvan het middenstuk buigzaam is. Deze naalden zijn ideaal voor het maken van werkjes met kleine diameters en vooral voor sokken, maar kan ook perfect gebruikt worden als een kabelnaald. 
De naalden werken precies hetzelfde als sokkennaalden, waar je de steken verdeeld over twee van de naalden en breit met de derde naald.
In de verpakking zit een gebruiksaanwijzing maar niet in het NL, wel duidelijke foto's, maar op youtube staan zeer goede filmpjes wanneer je op Addi Crasy trio zoekt.
Het is een prijzige naald maar het is het ook meer dan waard, echt het neusje van de zalm zullen we het maar noemen

Dit zijn metalen punt die nikkelvrij zijn en elk 8,5 cm lang en het buigstukje 4 cm.
Aan de ene kant zit een gewone punt en aan de andere kant een lace punt, deze naalden zijn geschikt voor alle garen

Dit zijn bamboopunten die super mooi gepolijst zijn waardoor het super goed de draad begeleiding doet, zijn en elk 9,5 cm lang en het buigstukje 5 cm.
Deze naalden zijn geschikt voor alle garen

Overige benodigdheden

Uitverkocht

KnitPro stopnaald (10806)

€ 1,70
Uitverkocht
Uitverkocht

KnitPro stopnaald (10806)

€ 1,70

Voorraad:0
Dit zijn grote stopnaalden van kunststof met een gebogen niet scherpe punt.
Er zitten 2 naalden in van 8,5 cm groot en 2 van 7,5 cm.
Deze naalden hebben een extra groot oog.
In totaal zitten er 4 naalden in per verpakking.

Sale!

KnitPro Stekenmarkeerders

€ 2,80 € 2,60
Sale!
Sale!

KnitPro Stekenmarkeerders

€ 2,80 € 2,60

Voorraad:2
Goede stevige stekenmarkeerders die je in elkaar klikt. Gemiddeld zitten er 30 markeerders in een zakje.

Uitverkocht

Pony splitmarkeerders (60638)

€ 2,20
Uitverkocht
Uitverkocht

Pony splitmarkeerders (60638)

€ 2,20

Voorraad:0
Hele handige ringetjes die voor diverse werkprojecten gebruikt kunnen worden om de steken te markeren, er zitten 2 verschillende maten op en 24 stuks.

Uitverkocht

Prym stekenmarkeerringen

€ 4,10 € 3,80
Uitverkocht
Uitverkocht

Prym stekenmarkeerringen

€ 4,10 € 3,80

Voorraad:0
Prym heeft kunststof stekenmarkeerders in de vorm van paperclips. Er zitten verschillen formaten in en in 1 verpakking zitten 21 markeerders in

Voorraad:1
KnitPro heeft een zakje splitring markeerders in de kleurtjes groen en paars. Deze ringetjes zijn dus niet sluitbaar en daardoor ideaal voor de breiers te gebruiken.
Er zitten 30 ringetjes in en de ringetjes zijn 1,5cm groot

Uitverkocht

Grundl Stekenmarkeerders

€ 2,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Grundl Stekenmarkeerders

€ 2,50

Voorraad:0
In deze verpakking zitten 20 stuks kunststof stekenmarkeerders.
Het zijn een soort mini veiligheidspeldjes.

Voorraad:4
Tulip heeft hele flexibele hartvormige stekenmarkeerders die je gebruikt bij het breien.
De kleur van deze hartjes is Geel in de maat L, staat voor 5-6,5 mm.
Er zitten 7 stekenmarkeerders in.

Voorraad:8
Hele handige van hout gemaakt haaknaalden meter.
Zo weet je altijd welke haaknaald in je handen ligt. 
Geschikt vanaf haaknaald 2 tot en met 15mm dikte

Voorraad:4
In deze verpakking zitten 2 toerentellers, deze zijn geschikt voor naald 2 - 6,5mm. De blauwe is voor de dunnere naalden en de rode voor de dikkere. Je zet deze teller op het eind van de naald en elkte toer verdraai je handmatig de teller.

Voorraad:1
Het perfecte hulpje om je haak of brei toeren te tellen. Deze ring is verstelbaar en per toer druk je op de grote zilveren knop en de toer telt het erbij op, wanneer er te lang geen knopje ingedrukt is dan gaat het uit maar er is dan niks aan de hand want deze kan de toeren onthouden dus wanneer je verder gaat en er weer op zal drukken dan gaat het verder bij de onthouden toeren. Het kleine zilveren knopje kun je gebruiken om een reset te doen.

Voorraad:2
Deze handige toerenteller kun je om je nek dragen of gewoon naast jou neerleggen. 
Bij iedere toer kun je een klik geven zodat je weet welke toer je bent.
LET OP, dit is dus geen digitale en heeft ook geen baterijen nodig

Uitverkocht

Stekenhouder 8,5 cm 60614

€ 1,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Stekenhouder 8,5 cm 60614

€ 1,50

Voorraad:0
Pony heeft een goed een stevig stekenhoudertje van 8,5 cm.

Voorraad:2
Pony heeft een goed en stevig stekenhoudertje ideaal voor uw breiwerk.

Uitverkocht

KnitPro puntbeschermers 2-5mm

€ 1,55
Uitverkocht
Uitverkocht

KnitPro puntbeschermers 2-5mm

€ 1,55

Voorraad:0
Hele handige breipen stoppers. Dit zakje zit 1 paar stoppers die geschikt zijn voor de breinaald diktes 2 tot en met 5mm. Het is van silconen materiaal gemaakt.

Uitverkocht

KnitPro puntbeschermers

€ 2,25
Uitverkocht
Uitverkocht

KnitPro puntbeschermers

€ 2,25

Voorraad:0
Hele handige breipen stoppers. In dit zakje ziet u 2 kleuren, de groen/blauwe staat voor de naalden 2.0mm tot 5.0mm en de roze staat voor de maten 4.5mm tot 10mm.

Uitverkocht

Tulip breibeschemers 4-6,5mm

€ 3,55
Uitverkocht
Uitverkocht

Tulip breibeschemers 4-6,5mm

€ 3,55

Voorraad:0
Een sierlijke puntbeschermer voor jou breinaalden.
Het materiaal is van elastomeer waardoor het echt soepel en ligt is.
Het heeft een tulp vormpje en is geschikt voor de naald diktes 4-6.5 mm. In deze verpakking zit 1 paar beschermers

Voorraad:1
Dit is meebreielastiek is van het merk Madeira. Er zit op 1 klosje 200 meter en is transparant wit, kleur 1001.
Het is van 100% elastan en is daardoor dus ideaal voor het meebreien met boorden van truinen of zelfs in de sokken.

Voorraad:51
Wij verkopen de Prym haakringen in doos variant maar ook los zoals deze. Deze zijn van kunststof gemaakt en hebben een doorsnede van 39mm. Het is een gesloten ring. Deze ringen worden veel gebruikt bij mandala's haken maar ook de bekende kerstbomen haken.

Label

Uitverkocht

Label hartje 886

€ 1,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Label hartje 886

€ 1,00

Voorraad:0
Leren labels in het rond met een zwart glanzend hartje.
doorsnede is 30mm

Voorraad:5
Leren labels in het rond met een zwart glanzend hartje.
doorsnede is 30mm

Voorraad:17
Leren labels in het rond met een zwart glanzend hartje.
doorsnede is 30mm

Voorraad:6
Deze leren labels zijn voorzien van het echt merk Durable.
Afmeting is 60 x 19mm.

Voorraad:6
Deze leren labels zijn voorzien van het echt merk Durable.
Afmeting is 60 x 19mm.

Voorraad:6
Deze leren labels zijn voorzien van het echt merk Durable.
Afmeting is 60 x 19mm.

Voorraad:7
Dit zijn labels van een stof materiaal.
Deze kun je erin lijmen of naaien.
Het toonbare labeltje is 2,5cm groot en 1cm breed, maar totale lengte is 4,4cm.

Leren label "made with"en dan een heel klein hartje ernaast.
Afmeting is 10mm x 61.5mm
Keuze uit 3 kleuren.
975=bruin / 886=licht bruin / 002=antraciet

Voorraad:49
Hele kleine houten labels, de kleur is zwart met licht bruine gegraveerde tekst "Hand made".
De afmeting is 3cm lang.

Voorraad:5
Leren label met een doorsnede van 4,5cm.