Diana's hobby paleis

Deze jonge dame heeft bij mij veel enthousiasme opgewekt, we hadden een leuk gesprek en daarbij had ik erg het gevoel om iets voor haar te willen doen qua reclame, daarom in overleg met haar deze onderstaande teksten en foto's vanaf haar pagina gehaald. Kijk voor meer informatie ook eens op haar site www.bijmerle.nl

 

Gewoon bijzonder "Bij Merle"

Ik ben Merle en ik vind het heel leuk om bezig te zijn met stof en wol. Met veel plezier maak ik er mooie dingen van en ik verkoop die ook graag. Ik heb producten die kant en klaar zijn, maar ik kan ook in overleg met u dingen maken zodat ze helemaal worden zoals u wilt.

Ik ben lichamelijk en licht verstandelijk gehandicapt en dat is de reden dat ik niet met breinaalden, maar op breilooms brei. Ik heb ze in allerlei soorten en maten. Ook brei ik op mijn armen.

Naaien doe ik op een machine waarbij ik geen voetpedaal nodig heb en die zelfs in "schildpadstand" gezet kan worden zodat het naaien voor mij niet te snel gaat. 

En als iets nog niet goed lukt vraag ik hulp.

Kijk gerust rond op mijn website en neem contact met me op als u iets wilt weten.
www.bijmerle.nl  

‚Äč

Reactie plaatsen

Reacties

Dymph Gerritsen
4 maanden geleden

Ha Merle, wat leuk om te zien wat jij allemaal kunt maken.Ik kwam toevallig bij jouw advertentie uit en zou graag weten hoe ik aan een naaimachine zonder voetpedaal kan komen, daar ben ik al een tijd naar op zoek. Kun jij me hiermee helpen?

Ans Harmeling
een jaar geleden

Hoi Merle, wat maak je toch een prachtige dingen. Ik vind het ook heel leuk om dingen te maken op de breiloom.