Diana's hobby paleis

Ieder jaar beslissen wij voor welk goed doel wij een heel jaar lang gaan haken en knuffels verkopen, ook staat er bij ons in de winkel een goede doelen doos met allemaal gedoneerde wol van alle soorten mensen die wij krijgen zo'n bolletje kost 0,50 cent en gaat ook naar het goede doel. In Augustus tijdens de SEN feest van Neede starten wij op dinsdag omstreeks 17:00 met ons 24 uur haak marathon, wij haken dan op dat moment dekentjes en knuffels, iedereen mag aan komen haken en dat mag voor een half uurtje maar mag ook voor 24 uur. de woensdag stoppen we de actie en gaat het geld geteld worden, de persoon van het goede doel zal aanwezig zijn om dan het ingezamelde geld van het hele jaar in ontvangst te nemen.

 

2020 Was het jaar van de "Vlearmoesbus" , deze bus draait op vrijwilligers die ervoor zorgen dat jong en oud naar de plek van bestemming komen, binnen de regio. Deze bus krijgt geen geld behalve het kleine beetje wat de klant betaald, wij vonden dat deze bus een steuntje kon gebruiken want ook onderhoud van zo'n bus is erg belangrijk en duur. Wij hebben een paar bus dekentjes gemaakt omdat vaak oudere mensen best koud hebben, en dan kunnen ze lekker even onder het dekentje zitten. We hebben weer veel bolletjes wol verkocht en gave knuffels.
Helaas konden we geen 24 uur haken door de corona, maar dat mocht de pret niet drukken want er is toch nog een super mooi bedrag gehaald:
Donatie was 612,90 en is al ontvangen door de Vlearmoes Bus

 

2019 staat in het teken van "Stichting Speelweek Neede". Deze Stichting zet zich in voor kinderen met een beperking, een hele week lang worden deze kinderen vermaakt met allerlei soort van activiteiten, van het bos in gaan tot en met het zwembad. Wij hebben voor al deze aanwezige kinderen een knuffeldeken gehaakt en aan hun geschonken. Tevens houden ze wat deken voor het volgende jaar die ze gebruiken in hun snoezelruimte. Ook hebben we dit jaar weer heel veel donatie bolletjes wol verkocht, knuffels, zorgpoppen, vaatdoekjes en pannenlappen zijn wederom erg succesvol verkocht. 
Het opgehaalde bedrag van dit jaar was 800,65 euro. Dit geld heeft de stichting inmiddels ontvangen.

 

2018 staat in het teken van Ezels & Co in Neede deze doen coaching en begeleiding met Ezels en kinderen/ volwassenen. Kijk maar eens op hun site www.ezelsenco.nl Voor deze club heeft Anja Floors speciaal een ezels patroon ontwikkeld die gratis op ons facebook te downloaden is. FB. diana's garen en forunituren paleis of via Diana Vultink account zul je er ook komen. Opgehaald bedrag was 568,58 euro en wij hebben dat opgevuld naar een bedrag van 600,00 euro

 

 

2017 hebben wij het hele jaar gehaakt voor troostdekentje Overijssel. Deze heeft het hele jaar door geld van ons gehad van wat er gedoneerd was en wij hebben de bollen wol gedoneerd aan de mensen die voor deze groep dekentjes haakten. Opgehaald bedrag was 206,95 euro.