Diana's hobby paleis
Sale!

Punnikklosje 1202

€ 4,60 € 4,35
Sale!

Punnikklosje 1202

€ 4,60 € 4,35

Voorraad:1
De hobby die we allemaal wel gehad hebben op school, punniken, voor de ene vreselijk voor de ander super gaaf en ontwerpt de prachtigste punnikprojecten.
Het klosje is van kunsstof evenals het pinnetje, de boogjes zijn van metaal.
Ook hebben wij een startset met garen erbij, die staat onder het kopje "pakket". 

Voorraad:2
Een heerlijk zacht soepel vallend stuk katoen om te punchen. Het lijkt op Aida borduurstof maar deze stof is een stuk grover en zachter. Het zijn voorverpakte stukken, iedere verpakking heeft 1 stuk van 50x70 cm

Voorraad:36
Kaarslontjes van was met een gemonteerd voetje. Lengte is 10 cm en dikte 2 mm

Voorraad:4
Een stevige rvs ring van 10 cm doorsnede, de rand is 4mm dik, waardoor het perfect geschikt is om bijvorbeeld mandala's in te haken

Voorraad:1
Een stevige rvs ring die bijzonder geschikt voor het omhaken voor mandala's en lampionnen, deze ring zal niet naar elkaar toe getrokken worden

Voorraad:7
Een stevige rvs ring, ideaal om er lampionnen mee te haken of mandala's.

Uitverkocht

RVS ring 20 cm.

€ 4,25
Uitverkocht

Voorraad:0
Een dunne metalen ring. In deze ring zit wel wat vering waardoor bijvoorbeeld met een mandala inhaken even opgelet moet worden om er niet te strak om heen te haken want dan zou het iets naar elkaar getroken kunnen worden

Voorraad:8
De rand is 4mm dik, waardoor het uitermate geschikt is om bijvoorbeeld madala's mee in te haken. De doorsnede is dus 25 cm.

Voorraad:7
Deze ring is 30 cm doorsnede en de rand is 4mm dik, waardoor er heel goed madala's in gehaakt kunnen worden

Voorraad:1
Een houten ongelakte ring. De buitenmaat is 34 mm en de binnenmaat is 20 mm.

Voorraad:1
Ongelakte houten ring met een buitenmaat van 35mm en binnenmaat van 20mm

Voorraad:4
Ongelakte houten ring met een buitenmaat van 40mm en een binnenmaat 25mm

Voorraad:4
Ongelakte houten ring met een buitenmaat 47mm doorsnede en binnenmaat 30mm

Voorraad:2
Ongelakte houten ring met een buitenmaat van 56 mm doorsnede en binnemaat 34mm

Voorraad:3
Een houten ongelakte ring met een buitenmaat van 7 cm en binnenmaat 5 cm.

Uitverkocht

Voorraad: 0
Een mooie houten ring die super mooi is afgewerkt en met een sierlijke tekst "a star is born "met 2 kleine sterren er op. Buiten maat is 7 cm en binnenmaat 4,5 cm

Voorraad:1
Een mooie ongelakte houten ring. De buitenmaat is 8,5 cm en de binnenmaat is 6,3 cm

Voorraad:5
Een mooie houten ongelakte ring. De buitenmaat is 10 cm en de binnenmaat 7 cm

Voorraad:3
Een zeer leuke ring van Opry in een berenvorm die van ongelakt hout is, de binnenmaat is 28mm en de buitenkant exlusief oren 5cm, ter hoogte van de oren is het 6 cm breed

Voorraad:5
Durable heeft een super leuke serie bijtringen, waaronder de rammelring, deze is in diverse kleurtjes kralen te krijgen. De ring zelf is van kunststof transparante ring en in die ring zitten 9 kralen in blauwe tint kleuren, die dat rammelende effect geven, deze ringen kun je omhaken maar het zou niet eens echt nodig zijn, want zonder kunstwerkje is het al een super leuk dingetje.

Voorraad:2
Durable heeft een super leuke serie bijtringen, waaronder de rammelring, deze is in diverse kleurtjes kralen te krijgen. De ring zelf is van kunststof transparante ring en in die ring zitten 9 kralen in roze tint kleuren, die dat rammelende effect geven, deze ringen kun je omhaken maar het zou niet eens echt nodig zijn, want zonder kunstwerkje is het al een super leuk dingetje.

Voorraad:2
Durable heeft een super leuke serie bijtringen, waaronder de rammelring, deze is in diverse kleurtjes kralen te krijgen. De ring zelf is van kunststof transparante ring en in die ring zitten 9 kralen in groen en witte kleuren, die dat rammelende effect geven, deze ringen kun je omhaken maar het zou niet eens echt nodig zijn, want zonder kunstwerkje is het al een super leuk dingetje.

Voorraad:2
Durable heeft een super leuke serie bijtringen, waaronder de rammelring, deze is in diverse kleurtjes kralen te krijgen. De ring zelf is van kunststof transparante ring en in die ring zitten 9 kralen in grijstinten, die dat rammelende effect geven, deze ringen kun je omhaken maar het zou niet eens echt nodig zijn, want zonder kunstwerkje is het al een super leuk dingetje.

Voorraad:2
Durable heeft een super leuke serie bijtringen, waaronder de rammelring, deze is in diverse kleurtjes kralen te krijgen. De ring zelf is van kunststof transparante ring en in die ring zitten 9 kralen in, in roze tinten kleuren, die dat rammelende effect geven, deze ringen kun je omhaken maar het zou niet eens echt nodig zijn, want zonder kunstwerkje is het al een super leuk dingetje.

Voorraad:2
Durable heeft een super leuke serie bijtringen, waaronder de rammelring, deze is in diverse kleurtjes kralen te krijgen. De ring zelf is van kunststof transparante ring en in die ring zitten 9 kralen in, in blauwtinten kleuren, die dat rammelende effect geven, deze ringen kun je omhaken maar het zou niet eens echt nodig zijn, want zonder kunstwerkje is het al een super leuk dingetje.

Voorraad:5
Kunststof rammelkralen voor projecten die rammelen moeten, ook het belletje wat in de kraal zit, is verpakt in een kunstof omhulsel.
Deze bellen kunnen in de wasmachine. Deze kralen worden per stuk verkocht.

 

Voorraad:15
Kunststof rammelkralen voor projecten die rammelen moeten, ook het belletje wat in de kraal zit, is verpakt in een kunstof omhulsel.
Deze bellen kunnen in de wasmachine

Voorraad:9
Kunststof rammelkraal, deze kunnen in projecten geplaatst worden zoals beestjes of rammelaars. Deze kunnen in de wasmachine. Afmeting is 25mm breed en 11mm dik

Voorraad:2
Restyle granulaat korrels, dit is ideaal om de handwerkjes te verzwaren zodat ze makkelijker blijven staan.
Het zijn polypropyleen korrels.

Voorraad:2
Een degelijke gaatjestang van Prym met een rubber handvat, deze tang geeft 6 verschillende formaten voor gaatjes, 2,5/3/3,5/4/4,5 en 5 mm. 

Sale!

Pony Pom-pom maker 13 cm.

€ 5,75 € 5,45
Sale!

Pony Pom-pom maker 13 cm.

€ 5,75 € 5,45

Voorraad:4
Een zeer handig hulpje bij het maken van Pom-pom's. De afmeting is 13 cm.
Het is van Kunststof gemaakt

Voorraad:2
Het is een zak van c.a 200 gram en ideaal voor kussen en knuffels mee te vullen. Deze kan in de wasmachine op lage graden. Deze vulling is zeer luchtig gemaakt en er zitten geen stipbolletjes in.

Gutermann ( 667528) heeft een goede kwaliteit karbijnsluitingen die je zer goed kunt gebruiken voor armbandjes en kettingen, in dit zakje zitten 3 maten, 12/14 en 15 mm. Er zitten 3 in 1 zakje inclusief kleine ringetjes. Het is 14 karaat gold plated en nikkel vrij. 

Magic Stretch

€ 2,95

Magic Stretch

€ 2,95

De magic stretch van Gutermann is een ideaal elastisch draadje om sieraden mee te maken, het is van een goede kwaliteit, de houdbaarheid van dit elastiek is zeer goed. de doorsnede is 0,8 mm en er zit 5 meter op een kaartje

Voorraad:3
Gutermann heeft zeer flexibele naalden, dit zijn als het ware 2 hele dunne naaldjes aan elkaar, in het midden zit een zeer grote opening waardoor het draad zeer makkelijk door de naald en door de kraal heen te trekken is, Deze naald is 115 mm lang

Prym heeft een goede stevige pailleten serie. Deze heet een pailletenboord er zitten dus aan 1 streng van 3 meter allemaal pailletten, deze zou je los kunnen maken maar ook heel makkelijk te gebruiken aan 1 lengte.

Sale!

Gutermann pailletten 10mm 1925 11161

€ 3,05 € 2,55
Sale!

Voorraad:3
Zeer goede kwaliteit pailletten van Gutermann, het is een buisje van 9 gram aan goudkleurige pailletten.

Voorraad:42
Hele mooie glad gepolijste houten kralen van 18mm doorsnede.
Het gaatje is 5mm breed. De kralen zijn per stuk te koop.

Uitverkocht

Houten kraal 30mm

€ 0,55
Uitverkocht

Voorraad:0
Houten ronde kraal, zeer goed gepolijst maar niet gelakt.
Deze kraal is 30mm doorsnede en het gaatje in de kraal is 5mm en is heel goed te gebruiken voor wagenspanners bijvoorbeeld.

Voorraad:1
Gutermann heeft een hele goede kwaliteit aan kralen. Het is een buisje van 12 gram aan kraaltjes, kleur 5505 en heeft een lila/paarse gloed

Sale!

Voorraad:5
Gütermann Creativ HT2 textiellijm in de bekende aluminium tube maar met een nieuw uiterlijk. De tube is voorzien van de nieuwe kleuren van de Gütermann huisstijl met de rood/witte vormgeving.

Let op dat deze textiellijm heeft een andere samenstelling heeft dan de Gütermann HT2 textiellijm in de kunststof tube van 20 gram, welke alleen geschikt is voor textiel. 

De Gütermann HT2 textiellijm lijmt naast stoffen ook applicaties, leder en kunststoffen als PVC en nog veel meer.
30 gram per tube. Per stuk verpakt.

Sale!

Paracord setje

€ 6,99 € 5,99
Sale!

Paracord setje

€ 6,99 € 5,99

Voorraad:2
In dit zakje zit een dikke metalen naald en 2 armband kliksluiting van 2 cm breed en 4 cm lang. Het is van zwart kunststof.

Uitverkocht

Paracord metalen sluiting 7100

€ 0,50
Uitverkocht

Voorraad:0
Deze sluitngen gaan per zakje, in ieder zakje zitten 2 metalen sluitingen. Deze sluitingen zijn 3 cm lang

Voorraad:7
Deze paracord sleutelringen zijn 3 cm doorsnede. Ze zitten per 2 verpakt in zakjes.

Voorraad:9

Voorraad:9

Voorraad:8
Dit koord is speciaal voor paracord liefhebbers. IN deze verpakking zit 1 koord dat 5 meter lang is. De dikte is 4mm.

Voorraad:2
Prym tassenband is een stevige band van 100% katoen. Deze band kan in de wasmachine op 30 graden en op 2 stip gestreken worden.
Deze band is 30mm breed en 3 meter lang.
Deze band heeft GEEN glans.

Voorraad:3
Prym tassenband is een stevige band van 100% katoen. Deze band kan in de wasmachine op 30 graden en op 2 stip gestreken worden.
Deze band is 30mm breed en 3 meter lang.
Deze band heeft GEEN glans.

Diverse hobby naalden

Pony heeft diverse naaldjes om te quilten. Wij verkopen 4 verschillende maten van hun, de size 9, 10, 11 en de 12. 
In de size 9 zitten 20 naalden, size 10 zitten 20 naalden, size 11 zitten 16 naalden, size 12 zitten 12 naalden
Waarbij maat 9 de grootste is. In de dropdown kunt u uw keuze maken.

Voorraad:1
In deze ideale draaikokertje zitten 20 naaldjes fijn en extra fijn voor quilten.
De maten zijn 23 en 26 mm.

Voorraad:6
De grote smyrnanaald No.1
De naald is 7 cm groot en het oogje is 2 cm, dus ideaal voor heel grof boorduurwerk en smyrna.
Deze naalden zijn per stuk te koop.

Sale!

Prym Viltnaalden grof

€ 8,90 € 8,45
Sale!

Prym Viltnaalden grof

€ 8,90 € 8,45

Voorraad:5
Deze naalden worden gebruikt bij de hobby prikvilten ook wel droogvilten genoemd of naaldvilten
In deze verpakking zitten 7 grove naalden.
Deze viltnaalden zijn te gebruiken met een houder of los in de hand maar deze zijn ook geschikt voor de meervoudige viltnaald houder van Prym met de code 610155

Voorraad:1
Prym weefnaald en een paknaald in 1 verpakking

Voorraad:1
Het merk is Art AQUA
Hoog gepigmenteerde ½-pan aquarel in topkwaliteit met indrukwekkende kleureigenschappen en hoge lichtheid. Makkelijk om mee te en geschikt voor zowel kleurintense als lichte aquarellen. Geleverd in metalen doos. Gebruik water om penselen schoon te maken

Potloden

Deze potloden zijn van het merk Artera, en zijn ideaal om er mee te schetsen, architect tekeningen en grafische designs.
Deze potloden zijn per stuk te koop en in diverse hardheden, in de dropdown kunt u kiezen welke u wil.

Deze potloden zijn van het merk Artera, en zijn ideaal om er mee te schetsen, architect tekeningen en grafische designs.
Deze potloden zijn per stuk te koop en in diverse hardheden, in de dropdown kunt u kiezen welke u wil.

Dit zijn kleurpotloden die een driekhoekvorm hebben, dit zal ervoor zorgen dat het heel prettig in de hand ligt. De vulling van deze potloden is 3mm. U kunt de kleuren kiezen door middel van de dropdown.
De potloden zijn per stuk te koop. Dit is zeer handig als u uw potlodendoss alleen maar wil aanvullen

Papier

Sale!

Schets papier 70g.

€ 5,55 € 4,99
Sale!

Schets papier 70g.

€ 5,55 € 4,99

Voorraad:8
Dit schetsblok is van het merk Artist Line en is dus ideaal om schetsen mee te maken, Er zitten 70 gladde bladen op. De afmeting is A4: 21x30 cm.

Voorraad:2
Dit tekenblok is van het merk Artis Line en er zitten 30 bladen op. Deze bladen zijn iets stroever dan de bladen van het schetsblok. Het formaakt van de bladen is A4: 21x30 cm.

Stickers

Hieronder hebben we diverse soorten stickers, we zijn dit aan het uitbreiden, heeft u nog wensen? Laat het ons graag weten. Bij de foto's hebben we een afstand foto gemaakt en 1 van heel dichtbij, op die foto kunt u het patroon van de sticker duidelijker zien 
Wij verkopen deze velen per vel of per rol.

Voorraad:8 vel
Afmeting 10x23cm

Voorraad:8 vel
Afmeting 10x23cm

Voorraad:9 vel
Afmeting 10x23cm 

Voorraad:7 vel
Afmeting van dit vel is 10x23 cm

Voorraad:3 vel
Afmeting 10x23cm

Voorraad:7 vel
Afmeting 10x23cm

Voorraad:8 vel
Afmeting 10x23cm

Voorraad:9 vel
Afmeting is per vel 10x23cm

Voorraad:5 vel
Afmeting 10x23cm

Voorraad:5 vel
Afmeting 10x23cm

Voorraad:8 vel
Afmeting 10x23cm

Vilt

Wij hebben 2 soorten vilt, 1 van 3 mm en die is van het merk Felt Queens en 1 van 2mm. De foto's hieronder zijn van 3mm dik, deze zijn aanzienlijk steviger dan de 2mm dikte. Deze kun je goed aan elkaar naaien zonder dat het direct begint te scheuren.

Mocht u alleen maar vilt nodig hebben en verder geen andere producten nodig zijn, laat het ons dan even weten want dit zouden we dan met de brievenbus post kunnen versturen. Voor eventuele vragen kunt u mailen naar dianasgaren@gmail.com of appen naar 0683773969 voor meer info kunt u ook kijken bij de voorwaarden

Vilt Wit A1

€ 0,75

Vilt Wit A1

€ 0,75

Voorraad:6

Voorraad:8
Let op!! In het echt is de oranje kleur dus NEON

Vilt Grijs 50

€ 0,75

Vilt Grijs 50

€ 0,75

Voorraad:7

Vilt Grijs 51

€ 0,75

Vilt Grijs 51

€ 0,75

Voorraad:2

Voorraad:10

Vilt Paars 52

€ 0,75

Vilt Paars 52

€ 0,75

Voorraad:1

 

Voorraad:7
Let op!! Het is een felle kleur oranje

Vilt 17

€ 0,75

Vilt 17

€ 0,75

Voorraad:6

Uitverkocht

Vilt licht geel A2

€ 0,75
Uitverkocht

Voorraad:0
Let op!! in het echt is deze kleur iets lichter.

Voorraad:7

Voorraad:6

Voorraad:3

Vilt Bruin 29

€ 0,75

Vilt Bruin 29

€ 0,75

Voorraad:7

Voorraad:2
In het echt is de kleur iets intenser

Voorraad:9

Voorraad:7

Voorraad:7

Voorraad:2

Uitverkocht

Vilt Olijfgroen 56

€ 0,75
Uitverkocht

Voorraad:0

Vilt Rood A44

€ 0,75

Vilt Rood A44

€ 0,75

Voorraad:6

Voorraad:8

Let op in het echt heeft dus een neonkleur

Vilt met glitter.

Wij hebben 2 soorten vilt, 1 van 3 mm en die is van het merk Felt Queens en 1 van 2mm. De foto's hieronder zijn van 3mm dik, deze zijn aanzienlijk steviger dan de 2mm dikte. Deze kun je goed aan elkaar naaien zonder dat het direct begint te scheuren.

Voorraad:4

Voorraad:4

Vilt van 2 mm dik

De vilt wat hieronder staat is een dunnere variant dan van hierboven, het is ook van een ander merk namelijk FELT. De dikte is 1,5-2 mm. De lapjes zijn 21 x 30 cm. De sticker die op het lapje zit is makkelijk er af te halen.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Voorraad:52
Let op!! de foto komt niet tot zijn recht maar het is absoluut NEON

Voorraad:43

Voorraad:30

Voorraad:36

Voorraad:50

Voorraad:44

Voorraad:56

Voorraad:56

Voorraad:42
Let op, in het echt is het meer kerstgroen.

Voorraad:44

Voorraad:36