Diana's hobby paleis

Op deze pagina zullen diverse pakketten staan van breien, haken en borduren en overige hobby artikelen

 

 

 

Colour Pack Scheepjes

€ 39,95

Colour Pack Scheepjes

€ 39,95

Voorraad:1
Deze doos wil iedere haker of breier graag in huis hebben. Van Scheepjes de Colour pack Stone Washed 36x en River Washed 22x, er zitten 58 bolletjes in van 10 gram, op een bolletje zitten ongeveer 26 meter op. De samenstelling van een bolletjes is 78% katoen en 22% acryl. Is geschikt voor naald 3,5 mm. 
Dit is een ideaal cadeautje om te krijgen of om te geven maar het is ook super handig om mee te nemen op vakantie, het zit in een handige draagdoos.

Sale!

Studio Pack Catona 7202

€ 89,95 € 85,00
GRATIS verzending

Studio Pack Catona 7202

€ 89,95 € 85,00
GRATIS verzending

Voorraad:1

Scheepjes presenteert de Studio Pack, de musthave tool voor iedere creatieveling. Of je nu graag ontwerpt aan je bureau of lekker relaxed op je eigen bank: de Scheepjes Studio Pack maakt het je gemakkelijk!  

De 2 magneetborden in het pakket, een groot bord dat je aan de muur kunt bevestigen en een kleiner bord dat je handig op schoot kunt houden, zijn de perfecte basis voor een moodboard! Door het bijgeleverde magnetisch tape op de achterzijde van de Catona-kleurstaaltjes te plakken, plaats je deze eenvoudig op je moodboard en kun je eindeloos diverse kleurcombinaties uitproberen. De overige staaltjes bewaar je in het leuke en handige Scheepjes-blikje. Dankzij de bijgevoegde magnetische clips worden ook je proeflapjes en andere leuke kleinigheden onderdeel van je inspiratiebord. Bovendien bevat de Studio Pack een Catona Colour Pack, met 10 grams bolletjes van alle 109 kleuren.

De Studio Pack met Scheepjes Catona bevat dus alles om een geweldige start te maken met een nieuw project. De luxe verpakking maakt het geheel helemaal af en zo is de Studio Pack een feestje om uit te pakken!

 

De inhoud op een rijtje:

  • - 2 magneetborden: één groot bord van 70 x 40cm en één klein bord van 40 x 30cm
  • - 1 Scheepjes Catona Colour Pack met daarin alle 109 kleuren x 10 grams bolletjes
  • - 1 x 109 strips met Scheepjes Catona kleurstaaltjes
  • - Magnetische tape
  • - 10 magneetclips
  • - 1 Scheepjes blikje, voor het opbergen van de niet gebruikte kleurstripsSale!

Unicorn Baby Blanca

€ 6,50 € 5,99
Sale!

Unicorn Baby Blanca

€ 6,50 € 5,99

Een super schattig giftset, in dit doosje zitten alle benodigdheden om deze unicorn te maken. er zit SilkClay in en FoamClay, piepschuimbollen en plastic mesje.
Op de achterkant van het doosje staat een perfecte werkuitleg met foto's om het paardje te maken.

Diamond Dotz Dotzies 2201

€ 12,95

Diamond Dotz Dotzies 2201

€ 12,95

Voorraad:1
Diamond painting voor kinderen, in deze verpakking zitten 3 stickers in de vorm lieveheersbeestje, vlinder en een bloem.
In het zakje zitten de benodigde steentjes inclusief bakje en stylus.

Uitverkocht

Punnik startset 1202

€ 7,99
Uitverkocht

Punnik startset 1202

€ 7,99

Voorraad:0
Een leuke punnikset om mee te starten of oom als cadeautje te geven.
In het doosje zit een houten punnikklosje met metalen boogjes, er zit een kunsstof pinnetje bij met een streng aan diverse kleuren garen. Op de achterkant staat de beschrijving hoe je het moet doen.
Zoek je alleen een punnik klosje kijk dan even bij kopje "hobby overig"

Haakpakket politieauto

€ 11,99

Haakpakket politieauto

€ 11,99

Voorraad:1
Een Heel leuk pakketje om te haken, het patroon zit in het pakket evenals 4 bolletjes Catona katoen garen van Scheepjes en vulling voor het autootje op te vullen.
Wat NIET in het pakket zit is een haaknaald, u heeft zelf een haaknaald 2,5mm nodig
De ontwerpster is natuurlijk Christel Krukkert en in haar boekje "Autootjes haken "staan nog veel meer leuke patroontjes in.

Kruissteek Pakket Poes

€ 19,95

Kruissteek Pakket Poes

€ 19,95

Voorraad:1
Een compleet boorduur set van grote kruissteek. Het is van het merk Deco-line en is 40x40 cm groot. Wat zit er in?: Voorbedrukt stramien, garen en naald.
Er zit geen achterstof bij voor een kussen die is los te koop.

Uitverkocht

Kruissteek Pakket Zonnebloem

€ 19,95
Uitverkocht

Kruissteek Pakket Zonnebloem

€ 19,95

Voorraad:0
Het is een compleet grove kruissteek pakket van het merk Deco-line, de afmeting is 40x40 cm. Wat zit erin? Voorbedrukt stramien een naald en de garen. Er zit geen achterstof van een kussen bij, die is los te koop.