Diana's hobby paleis

Verzending

Op dit moment kan er vertraging in het bezorgen zijn, dit heeft te maken met de extreme drukte voor de bezorgers waardoor alles wat kan uitlopen. Op dit moment heeft POST.NL de ruimste aanbrengtijd voor ons waardoor de kans groter is dat u het pakketje de dag erna bezorgd kan krijgen, maar het is geen belofte, dit alles heeft te maken met de coronacrisis.

 

Bezorging via Post.NL: 
U kunt de bestelling tot 16:30 doorgeven.
Wat voor 16:30 besteld is, bieden wij diezelfde dag nog aan bij POST.NL servicepunt.
U krijgt vanaf het moment dat wij uw bestelling aanmelden bij het depot een mail vanuit Post.nl  met een track en trace. Onze ervaring is dat de bestelling de volgende dag geleverd gaat worden. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden mocht er bij Post.nl onverhoopt toch iets vertraging opgelopen zijn. Wel zouden wij het waarderen wanneer wij hiervan op de hoogte gesteld worden zodat wij ons best kunnen doen wat er aan de hand is bij Post.nl en dat de bestelling alsnog z.s.m geleverd gaat worden.

Bestelling plaatsen en leveringen dagen.

- Maandag besteld voor 16:30 - levering Dinsdag, 
- Dinsdag besteld voor 16.30 - levering Woensdag
- Woensdag besteld voor 16,30 - levering Donderdag
- Donderdag besteld voor 16,30 - levering Vrijdag
- Vrijdag besteld voor 16.30 - levering Zaterdag
- Zaterdag besteld - levering Dinsdag
- Zondag besteld - levering Dinsdag



 

 

Bezorging via DHL. Alles wat voor 15:30 besteld is gaat diezelfde dag nog aangeleverd worden bij ons aflever depot ( is niet geldend voor de maandag ) U krijgt vanaf het moment dat wij uw bestelling aanmelden bij het depot een mail vanuit DHL  met een track en trace. Onze ervaring is dat de bestelling de volgende dag geleverd gaat worden. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden mocht er bij de  DHL onverhoopt toch iets vertraging opgelopen zijn. Wel zouden wij het waarderen wanneer wij hiervan op de hoogte gesteld worden zodat wij ons best kunnen doen wat er aan de hand is bij DHL en dat de bestelling alsnog z.s.m geleverd gaat worden.

Bestelling plaatsen en leveringen dagen.

- Maandag besteld voor 11:00 - levering Dinsdag, 
- Dinsdag besteld voor 15:30 - levering Woensdag
- Woensdag besteld voor 15;30 - levering Donderdag
- Donderdag besteld voor 15:30 - levering Vrijdag
- Vrijdag besteld voor 15:30 - levering Zaterdag
- Zaterdag besteld - levering Dinsdag
- Zondag besteld - levering Dinsdag

Mochten de bestellingen na de bovenstaande advies tijden besteld worden dan kan het dus zijn dat het een dag later geleverd gaat worden dus bijvoorbeeld : U zou dinsdag om 16:30 bestellen dan kan het zijn dat uw bestelling of woensdag komt maar kan ook op donderdag geleverd worden.Dit heeft te maken met de ophaal service van waar wij onze bestellingen naar toe brengen.

Kosten van de pakketdienst:


DHL: 5,50 euro
Post.nl: 6,00 euro
Binnen een staal van 30 Km: 5,50 euro

 

Besteld U vandaag en wilt U het graag diezelfde dag geleverd hebben? Dan kunt U bezorging aanvinken binnen een straal. Wij bezorgen diezelfde dag ( vaak in de avond ) wanneer u binnen een straal van 30 km vanaf Neede woont. U doet de gehele bestelling en betaling via de webshop. Woont U verder dan die 30 km, dan kunnen wij deze service niet aanbieden. Deze service kunnen wij aanbieden voor de bestellingen die voor 18:00 zijn geplaatst.