Diana's hobby paleis

Verzending

Op dit moment kan er vertraging in het bezorgen zijn, dit heeft te maken met de extreme drukte voor de bezorgers waardoor alles wat kan uitlopen. Op dit moment heeft POST.NL de ruimste aanbrengtijd voor ons waardoor de kans groter is dat u het pakketje de dag erna bezorgd kan krijgen, maar het is geen belofte, dit alles heeft te maken met de coronacrisis.

 

Bezorging via Post.NL, DPD of DHL
U kunt de bestelling tot 16:30 doorgeven.
Wat voor 16:30 besteld is, bieden wij diezelfde dag nog aan bij het servicepunt.
U krijgt vanaf het moment dat wij uw bestelling aanmelden bij het depot een mail met een track en trace. Onze ervaring is dat de bestelling de volgende dag geleverd gaat worden. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden mocht er bij b.v. Post.nl onverhoopt toch iets vertraging opgelopen zijn. Wel zouden wij het waarderen wanneer wij hiervan op de hoogte gesteld worden zodat wij ons best kunnen doen wat er aan de hand is bij b.v.Post.nl en dat de bestelling alsnog z.s.m geleverd gaat worden.

Bestelling plaatsen en leveringen dagen.

- Maandag besteld voor 16:30 - levering Dinsdag, uitgezonderd de DPD en DHL*
- Dinsdag besteld voor 16:30 - levering Woensdag
- Woensdag besteld voor 16:30 - levering Donderdag
- Donderdag besteld voor 16:30 - levering Vrijdag
- Vrijdag besteld voor 16:30 - levering Zaterdag
- Zaterdag besteld - levering Dinsdag
- Zondag besteld - levering Dinsdag

* U besteld op de maandag en u wilt het via DPD of geleverd krijgen dan kan uw pakketje pas op de dinsdag aangeboden worden, omdat dit service punt op de maandag dicht zit.

 

Mocht u gekozen hebben voor brievenbuspost en daar zit geen track en trace bij, en het pakketje raakt zoek, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk gesteld voor worden