Diana's hobby paleis

De voorwaarden:

Identiteit van de ondernemer:

 

Diana's Hobby Paleis
Diana en Maurice Vultink
Oudestraat 66, 7161DX, Neede

0683773969 of 0545-785134
Dianagaren@gmail.com of het contact formulier hier op de site
KVK: 65108760
BTW; NL855983280B01

 

 

1. Omdat wij een fysieke winkel hebben kan het gebeuren dat de webshop net niet op tijd up to date is, waardoor wij de producten niet in 1 keer kunnen leveren, mocht dit gebeuren dan zullen wij de producten na sturen en die verzendkosten zijn dan uiteraard voor ons. Wij zullen u uiteraard daarover berichten en dan kunt u kiezen, de bestelling wel of niet door laten gaan. Mocht u de bestelling hebben staan en betaald hebben dan zullen wij natuurlijk het bedrag direct terug storten mocht u de bestelling willen annuleren.

 

2. Betalingen: Op dit moment kunt u kiezen uit, Ideal betaling, VVV online giftcard  of vooraf het geld overmaken naar rekening  NL39RABO0130480746 t.n.v Diana's Hobby Paleis

 

3.A Retourneren; wij houden de wettelijke bedenktijd van 14 dagen aan tot retourneren.
Wanneer u de hele bestelling retour doet dan heeft u recht op het hele bedrag terug gestort te krijgen inclusief de verzendkosten, dit is kosteloos voor de klant.
Wanneer u een gedeelte retour doet dan krijgt u alleen de geretourneerde producten terug gestort, hier betaald u wel zelf voor de verzending en de verzending van de levering krijg u ook niet terug gestort. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.

Het geld gaat terug gestort worden op de rekening waar u van betaald heeft tenzij anders met elkaar is overlegd.
Het geld gaat na ontvangst retour, terug gestort worden, dit doen wij op dezelfde dag van ontvangst en goedkeuring van het terug gekregen product (en).

3.B De garen die retour komen vanuit u, dienen nog de originele en onbeschadigde wikkels te hebben, ook mogen de garens niet gebruikt zijn, ook niet een klein stukje om uit te proberen en vervolgens weer op te rollen.

3.C Wat wij ook niet retour nemen zijn de op maat afgeknipte materialen die u besteld heeft, bijvoorbeeld lint, elastiek of band etc etc.

 

4.A  Bezorging, gaat via POST.NL. Alles wat voor 16:00 besteld is gaat diezelfde dag nog aangeleverd worden bij ons aflever depot. U krijgt vanaf het moment dat wij uw bestelling aanmelden bij het depot een mail vanuit POST.NL met een track en trace. Onze ervaring is dat de bestelling de volgende dag geleverd gaat worden. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden mocht er bij de POST.NL onverhoopt toch iets vertraging opgelopen zijn. Wel zouden wij het waarderen wanneer wij hiervan op de hoogte gesteld worden zodat wij ons best kunnen doen wat er aan de hand. Alle bestellingen die na 16:00 gedaan worden is niet gegarandeerd dat het diezelfde dag bij Post,nl aangeboden kan worden.

 

4.B Bestelling plaatsen en leveringen dagen.
- Maandag besteld voor 16:00- levering Dinsdag 
- Dinsdag besteld voor 16:00 - levering Woensdag
- Woensdag besteld voor 16:00 - levering Donderdag
- Donderdag besteld voor 16:00 - levering Vrijdag
- Vrijdag besteld voor 16:00 - levering Zaterdag
- Zaterdag besteld voor 16:00 - levering maandag of Dinsdag ( hangt van tijd zaterdag af hoe laat ze afhalen    bij het depot)
- Zondag besteld - levering Dinsdag

Mochten de bestellingen na de bovenstaande advies tijden besteld worden dan kan het dus zijn dat het een dag later geleverd gaat worden dus bijvoorbeeld : U zou dinsdag om 16:30 bestellen dan kan het zijn dat uw bestelling of woensdag komt maar kan ook op donderdag geleverd worden. Dit heeft te maken met de ophaal service van waar wij onze bestellingen naar toe brengen.

4C: Mocht u nu een hele kleine bestelling hebben wat eigenlijk in een brievenpost zou passen neem dan even contact met ons op via mail of telefoon en dan zoeken we een passende verzending zodat u niet de hoge kosten krijgt. dianasgaren@gmail.com of 0683773969 en van dit mobiele nummer kunt u ook de app gebruiken. Wel is het zo dat wanneer u voor deze optie zou kiezen dat u geen track en trace krijgt en wij ook niet kunnen helpen wanneer het pakketje niet geleverd is bij u, wij kunnen dan totaal niet aangesproken worden hier op, ook dient u het bedrag vooraf over te maken, dan sturen wij het pakketje af.

4D: Beschadigde levering? Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die toegebracht is door de pakketservice. Maar mocht er onverhoopt bijvoorbeeld glas beschadigd/ gebroken zijn, neem dan direct contact met ons op, en we gaan naar een passende oplossing zoeken. Bij schade dient u binnen 24 uur na levering contact met ons op te nemen.
Wij kunnen zien wanneer het pakket in ontvangst is genomen en zullen die datum aanhouden.
U heeft een track en trace ontvangen, bewaar deze ook bij schade van uw bestelling.

4E: Bestelling en dan betalen bij afhalen is een mogelijkheid, u doet de bestelling via de shop en wij zetten het klaar, wij laten het een week staan voor u, mocht u in die week nog niet zijn geweest zullen wij u mailen met de vraag of de bestelling nog door moet gaan of dat u het wil annuleren. Deze reservering is kosteloos.

 

5. Mocht u meer dan 10 bollen garen nodig hebben voor een project, laat het ons graag weten zodat wij u alles van 1 badnummer kunnen voorzien, mochten wij niet alles op 1 badnummer hebben dan kunnen wij deze voor u bestellen, is geen enkele moeite, wij willen graag dat u een mooi project kan maken. Wij zullen het ook schriftelijk bevestigen dat u alles van 1 badnummer heeft.

 

6. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden als wij de informatie van punt 5 niet hebben.

 

7. De foto's maken wij met veel zorgvuldigheid, toch kan het zijn dat de foto's wat afwijken in kleur dan dat u thuis krijgt, onze ervaring is, dat kleur in het echt mooier en intenser is. Mocht u toch de kleur niet mooi vinden wanneer u het heeft ontvangen, kunt u het gewoon terug sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Wij kunnen zien vanuit Post.nl wanneer het pakket is afgeleverd, die data zullen wij ook aanhouden voor de 14 dagen retour termijn.

 

8. Buitenland leveringen; wij kunnen in de  Benelux leveren, de bezorging gaat via Post.NL

 

8. Filmpjes worden uitsluitend door Diana's garen paleis geplaatst, na goed keuring gaat het geplaatst worden. Alleen eigen gemaakte filmpjes mogen, het is dus niet de bedoeling dat ik een filmpje ga plaatsen die niet direct door u zelf is gemaakt maar door een ander, dit in verband met privacy wet en plagiaat. De filmpjes mogen vanaf een Youtube kanaal komen maar ook via andere kanalen, tenzij uw eigen kanaal andere regels voor heeft dan gelden die regels.
Alle reactie's naar aanleiding van het geplaatste filmpje zijn niet voor verantwoording van Diana's garen paleis.
Het filmpje is ten alle tijden te verwijderen door even een mail naar dianasgaren@gmail.com te sturen, ik zal deze dan zo snel mogelijk verwijderen.
Het plaatsen van een filmpje is kostenloos, er zitten GEEN kleine addertjes onder het gras.